fbpx
 
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

img_4146_article

Gintossen var i Maj 2019 på Samsø, og den slags kan man naturligvis ikke gøre, uden også at skulle forbi Mads & Jesper, som sammen har skabt Sams Island Distillery. Her laver de noget af det mest spændende alkohol i Danmark, nemlig Vodka, Råm og så selvfølgelig også Gin!

Vi har allieret os med den altid oplagte “Familiefar” som du sikkert kender fra Gastromand.dk - i virkeligheden hedder han Mads og er om et par uger aktuelt med et helt nystartet projekt kaldet “Mad & Monopolet”, hvor han fortsætter den kreative linje fra sin tid på Gastromand - allerede nu kan vi godt afsløre, at vi glæder os meget. De næste uger kommer der løbende indlæg fra ham, hvor han sammensætter mad og gin - et område, som vi mener, er ret forsømt.

gin-glas

Gintossen leder altid efter en god grund, til at løfte en iskold Gin & Tonic og fejre en begivenhed – stor eller lille! Men når man nu kun har fødselsdag én gang om året – når man kun har bryllupsdag én gang om året – og når hustruen ikke giver én lov til at fejre, at svigermor er rejst hjem igen, så er det jo godt at der findes mange andre mærkedage, der er kan fejres med en GT.

old_english_gin_1000x1000

I en tid med masser af ginner, som måske ligger på grænsen af hvad man reelt kan kalde Gin, så er det nemt at glemme hvordan det hele startede – nemlig med masser og masser af enebær. Så derfor vil vi gerne hos Gintossen, lige minde alle om hvilke Ginner der i den grad, er et (gen)besøg værd, hvis din præference trækker dig imod de Ginner, hvor du kan smage enebærret.

Negroni – en af de helt store klassikere – fylder 100 år i år! Det er vi simpelthen nødt til at fejre - dels fordi det i sig selv er en bedrift at kunne holde sin enorme popularitet i så mange år, og dels fordi det giver Gintossen endnu en kærkommen lejlighed, til at kunne nyde en af vores absolutte favoritter, der med sin dybde, sødme, bitterhed og krydrede smag for længst har vundet vores hjerter!

Jeppe Skovbakke Juhl – perfektionist til fingerspidserne!

Hvis du spørger Jeppe Skovbakke Juhl fra Woodhill Gin, hvad den bedste ”ice breaker” er mellem mennesker, som man ikke kender på forhånd, så er det en Gin & Tonic! Og han ved hvad han snakker om, for i de sidste 25 år af sin karriere indenfor søfartsindustrien, har han rejst verden rundt for at mødes med helt nye mennesker.

Woodhill Gin kan 1. marts 2019 fejre sin 1 års fødselsdag og Gintossen mødte Jeppe til en hyggelig snak om udviklingen af Woodhill Gin, om at følge sin drøm og om alle tankerne før, nu og fremadrettet.

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares