fbpx
 

Gin & Kaviar? Ja tak.....!

ROGN Caviar Gin & Baerii Caviar

Har du nogensinde prøvet at drikke Gin sammen med skaldyr, muslinger eller østers? Hvis du har, så vil du formentlig genkende vores begejstring, når vi hæver armene højt over hovedet i ren & skær fryd over, hvor godt det hænger sammen.

Læs mere

Thai Beef Salad med ELG No. 0 Gin

Så er det blevet tid til endnu et indlæg af vores gode ven Familiefaren fra ”Mad & Monopolet”. Han er blevet lidt af en ekspert i det med sammensætning af mad og gin. I dette indlæg kigger han på ELG Gin, som vi selv holder utrolig meget af. Destilleriet ligger tæt ved Fredensborg og laver noget ustyrligt lækker Gin, som har vundet flere priser end vi kan tælle. Denne ret fungerer perfekt i sensommeren, men er du typen som bliver lidt deprimeret her i efteråret, hvor mørket lægger sig over Danmark, så fungerer den bestemt også.

Læs mere

SiWu Gin Sild, enebær, rosmarin og citronskal

Så er det endnu engang tid til et lille indlæg fra vores gode ven Familiefaren fra Mad & Monopolet. Denne gang er det med SiWu Gin, som vi er ret begejstret for. Den kommer nemlig ud af, at et spændende samarbejde mellem Nicolai Sivgaard & Jonas Wulff som du muligvis kender fra deres tid som Michelin-kokke. Den slags samarbejde giver resultater og et godt produkt. Lad os se hvad Familiefaren har fundet på til denne gin! Take it away my friend!

Læs mere

Aviation Gin Breakfast pizza og Bloody Mary

Så er det igen blevet tid til et indlæg om gin og mad fra vores gode ven Familiefaren fra ”Mad & Monopolet”. Denne gang har han kastet sig over en cocktail, som faktisk fungerer morgen, middag, aften og nat – det er naturligvis tømmermænds-cocktailen over dem alle, nemlig Bloody Mary som er en drink opfundet på Harry's New York Bar i Paris, af bartenderen Fernand Petiot i 1921. Det er ikke helt klart hvor navnet stammer fra, men det er muligvis fra Dronning Maria af England. Cocktailen er i øvrigt utrolig god mod tømmermænd – take it away my friend!

 

Læs mere

Grillet agurk med varmrøget laks og OriGIN CPH Gin

Familiefaren har været i køkkenet igen og lavet en vildt lækker snack, som er utrolig nem og lige at flække sammen hvis du får gæster og mangler inspiration. Du kan se flere af hans opskrifter på Mad & Monopolet, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi – velbekomme og skål herfra!

Læs mere

Østers og lynmarineret agurk, med Radius Batch #33 Gin

Vi har allieret os med den altid oplagte “Familiefar” som du sikkert kender fra Gastromand.dk - i virkeligheden hedder han Mads og er om et par uger aktuelt med et helt nystartet projekt kaldet “Mad & Monopolet”, hvor han fortsætter den kreative linje fra sin tid på Gastromand - allerede nu kan vi godt afsløre, at vi glæder os meget. De næste uger kommer der løbende indlæg fra ham, hvor han sammensætter mad og gin - et område, som vi mener, er ret forsømt.

Læs mere

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares