Familiefaren har været i køkkenet igen og lavet en vildt lækker snack, som er utrolig nem og lige at flække sammen hvis du får gæster og mangler inspiration. Du kan se flere af hans opskrifter på Mad & Monopolet, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi – velbekomme og skål herfra!

Vi har endnu et indlæg fra Familiefaren fra Mad & Monopolet, som har været i køkkenet og lave lidt mad med gin. Denne gang har han et lille tip til jer om hvordan I får pillet fjordrejer så nemt som ingenting - næsten da! Take it away my friend...

Vi har allieret os med den altid oplagte “Familiefar” som du sikkert kender fra Gastromand.dk - i virkeligheden hedder han Mads og er om et par uger aktuelt med et helt nystartet projekt kaldet “Mad & Monopolet”, hvor han fortsætter den kreative linje fra sin tid på Gastromand - allerede nu kan vi godt afsløre, at vi glæder os meget. De næste uger kommer der løbende indlæg fra ham, hvor han sammensætter mad og gin - et område, som vi mener, er ret forsømt.

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares