fbpx
 

Gintossens venner

Gintossen samarbejder rigtig meget med andre partnere, skribenter, producenter & bloggere.

Og derfor vil vi lige herunder nævne et par af dem, som vi synes du burde checke ud, da de fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

 

Mad & Monopolet drives af fantastiske Mads Schytte, der også går under dæknavnet "Familiefaren". Måske tænker du, at det navn har du hørt før? Så er det nok fordi, du før har fulgt Mads og de lækre opskrifter, da han var én af gutterne hos Gastromand.

Mads har nu bygget sit helt eget univers, og det er smækfyldt med lækkerier fra gastronomiens verden, og herunder også Gin og andre spiritusser. 

Det drager GINTOSSEN stor fordel af, idet Mads nu skriver om Gin i sammenhæng med mad hos GINTOSSEN, ligesom vi skriver om Gin & Tonics hos madogmonopolet.dk.

 

Mill & Mortar har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget, er dyrket bæredygtigt og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Så hvis du mangler et alternativ til den friske citron- eller appelsinskal, eller måske lige vil et skridt videre og feks. tilføje nogle aromatiske enebær, så vil vi uden tvivl anbefale dig at benytte Mill & Mortars produkter.

De har f.eks. nogle smarte "bogkasser" med garnishsæt, som ser godt ud i reolen samtidig med, at indholdet er specielt designet til Gin & Tonics.

 


Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares