fbpx
 
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

OriGin CPH

Når man er nået (lidt) op i alderen og børnene er blevet store, så vælger nogle mænd at købe en rød sportsvogn, men ikke Martin Nygaard og Carsten Vikke – de valgte at bygge destilleriet OriGin CPH. Gintossen er taknemmelige for, at det blev ginnen og ikke bilen, der blev drengenes nye passion, for vi fik lov at lege med… og nøj, hvor er det sjovt!!!

Læs mere

Johnny Neill - troldmand og Master of all flavours

Hans Henrik (Gintossen), Johnny Neill & Ole Schrøter (Scape Spirits)

I efteråret 2019 besøgte Gintossen Bar Convent Berlin – en af de største messer i verden for ginentusiaster. Men det var ikke det enorme udbud af nye ginner, de 8 haller med fantastisk flotte udstillinger eller de mange smagsprøver, der var højdepunktet for os. Det var mødet med Johnny Neill – skaberen af bl.a. Whitley Neill og Mary Le Bone!

Læs mere

Beefeater Gin – Handcrafted Gin since 1876

Desmond Payne, Master Distiller at Beefeater Gin

Det var med lige dele æresfrygt, respekt og fugtige håndflader, at Gintossen den 2 sept. 2019 kl. 12.30, sad ved et bord på pubben ”The Tommyfield” på 185 Kennington Ln i London, og skævede mod døren. Vi var stort set alene på pubben, bortset fra en pige der gik rundt og tørrede bordene af, og samtidig rettede på servicen, så det lå lidt mindre skævt, end før.

Det var ikke fordi, vi sad og planlagde det perfekte tidspunkt at løbe fra regningen, at vi konstant skævede i retning af døren. Faktisk havde vi endnu ikke nået at bestille noget. Det var heller ikke fordi vi var for sent på den, på trods af British Airways stædige forsøg på, at forhindre os i at komme frem.

Læs mere

Vinderne er fundet....!!

mostawardedgin_banner_400x400

Vi har nu trukket 10 vindere af 1 flaske Beefeater Gin i vores separate konkurrence her på hjemmesiden, om at gætte hvilken Gin der er "Most Awarded Gin in The World".

Læs mere

The Most Awarded Gin in the World

The Most Awarded Gin in the World

Kan du gætte hvilken Gin, der har fået flest awards ved de største & mest anerkendte awardshows i verden? Når du får svaret, tænker du formentlig: "OK? Det var alligevel utroligt!"

Men med mere end 150 udmærkninger siden årtusindeskiftet, så er det et faktum at det er denne Gin, der har fået flest udmærkninger nogensinde.

Læs mere

GINTOSSENS 5 Favorit Tonics - i den søde genre

1724 Tonic Water

I forlængelse af vores sidste artikel om vores 5 Indian Tonic Favoritter, er vi selvfølgelig nødt til at følge op med endnu en artikel - denne gang med vores favoritter i den SØDE genre. Og lad det være sagt med det samme, at det her er en tonictype vi selv meget ofte benytter, når vi skal forkæle os selv, med en lækker Gin & Tonic. Faktisk så kigger vi ofte på, hvilke ginner der passer sammen med én af disse søde tonics, når der skal udvælges Gin til en fredags Gin & Tonic.

Læs mere

GINTOSSENS 5 Indian Tonic Favoritter

Fever-Tree Indian Tonic - her med Monkey 47 Dry Gin

Vi bliver tit spurgt, hvad der er vores "favorit tonic". Og svaret er hver gang, at vi reelt ikke har én favorit - men rigtig mange favoritter, som hver især fungerer perfekt med specifikke ginner. MEN - når det er sagt, så er der naturligvis nogle tonics, som vi bruger oftere end andre. Og derfor vil vi lige vise jer, hvilke Indian Tonics vi holder rigtig meget af - og derfor nok benytter lidt oftere end andre.

Læs mere

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares