fbpx
 
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

1724 Tonic Water

I forlængelse af vores sidste artikel om vores 5 Indian Tonic Favoritter, er vi selvfølgelig nødt til at følge op med endnu en artikel - denne gang med vores favoritter i den SØDE genre. Og lad det være sagt med det samme, at det her er en tonictype vi selv meget ofte benytter, når vi skal forkæle os selv, med en lækker Gin & Tonic. Faktisk så kigger vi ofte på, hvilke ginner der passer sammen med én af disse søde tonics, når der skal udvælges Gin til en fredags Gin & Tonic.

Fever-Tree Indian Tonic - her med Monkey 47 Dry Gin

Vi bliver tit spurgt, hvad der er vores "favorit tonic". Og svaret er hver gang, at vi reelt ikke har én favorit - men rigtig mange favoritter, som hver især fungerer perfekt med specifikke ginner. MEN - når det er sagt, så er der naturligvis nogle tonics, som vi bruger oftere end andre. Og derfor vil vi lige vise jer, hvilke Indian Tonics vi holder rigtig meget af - og derfor nok benytter lidt oftere end andre.

ROGN Caviar Gin & Baerii Caviar

Har du nogensinde prøvet at drikke Gin sammen med skaldyr, muslinger eller østers? Hvis du har, så vil du formentlig genkende vores begejstring, når vi hæver armene højt over hovedet i ren & skær fryd over, hvor godt det hænger sammen.

Wild Botanicals Gin

Da ejer & Master Distiller Henrik Nerst fra Wild Distillery Bornholm, spurgte GINTOSSEN om vi ikke havde lyst til at komme over og se på, hvad han gik og syslede med, kunne vi selvfølgelig ikke takke nej. Men vi var slet ikke forberedt på, hvor langt Henrik er gået, for at realisere det eventyr, han har bevæget sig ud på, i jagten på den perfekte Gin.

Plymouth Mr. Kings Gin

I en verden, hvor Gin har en tendens til at blive mere og mere kompliceret, var det en fornøjelse, pludselig at stå til ansigt med noget, der er så simpelt, så rent og så delikat, som en Gin med 2 botanicals. Ja, du læste rigtigt - 2!!! Læs hvordan 2 helt enkle botanicals, blæste Gintossen omkuld og hvordan disse to ingredienser fik Gintossen til at udnævne ginnen til en af de mest interessante ginner i 2019!

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares