fbpx
 
Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Om GINTOSSEN

Bag Gintossen står vi to – Henrik og Hans Henrik. Vi har været hinandens bedste venner i rigtig mange år og har sammen kastet os over at dele vores fælles passion for Gin med alle jer derude. Og det er gået stærkt – rigtig stærkt! Det er tydeligt at det ikke kun er os, der synes at Gin kan noget helt specielt. Antallet af folk der følger os er stadig stigende og det er en sand fornøjelse at dele vores og jeres Gin opdagelser med hinanden! Hvad der startede med et par billeder på Instagram for sjov, har pludselig grebet om sig…men på den sjoveste måde, for hvad er federe end at opleve, at man ikke er alene med sin passion og at der er så mange herlige mennesker derude, der ved SÅ meget og har lyst til at vide SÅ meget mere om Gin.

Gin oplever i disse dage en sand revolution. Aldrig har der været mere fokus på, hvad en Gin kan. Aldrig har vi set så mange nye gin komme på markedet og det er ikke kun fra de velkendte steder som England, Tyskland og Spanien, men og fra vores nordiske brødre og ikke mindst fra Danmark. Det vælter simpelthen frem med så meget spændende gin, at vi kun lige kradser i overfladen med vores anmeldelser…men vi gør et forsøg på at følge med!

Gin er også noget de fleste lærer at elske som man bliver voksen, ligesom vi lærer at drikke kaffe og spise oliven. I Gintossernes unge dage bestod barskabet af blandt andet Pisang Ambon, Safari, Southern Comfort og Blå Bols. Dengang hed de hotteste cocktails Filur, Brandbil og Isbjørn og kendetegnende for dem alle var, at de var enormt farverige og ret kunstige i smagen… nok lidt ligesom tøjmoden var… ja, vi var unge i 80’erne. Men som tiden gik, fik vi øjnene op for, at en drink ikke nødvendigvis behøver at indeholde et større antal E-numre hver gang og vi lærte at sætte pris på en helt almindelig Gin Tonic med Gordon’s Gin, Schweppes og en skive citron… eller med den billigere Gin fra Netto. En GT var både lækker og ret cool.

I vores tilfælde var det mødet med Monkey 47, der nok var den største øjenåbner – Gin var pludselig ikke længere ”bare” Gin, ligesom rødvin ikke ”bare” er rødvin. En enorm verden åbnede sig for os, og vi opdagede, at Gin har en fantastisk historie, en masse entusiastiske bryggere og vigtigst af alt en enorm verden af de dejligste smagsoplevelser i form af cocktails og GT’ere… Og vi opdagede, at de enormt mange tonic vand kombineret med alle de forskellige slags garniturer, havde en enorm indflydelse på den samlede oplevelse… vi kunne selv kreere helt forskellig smagsoplevelse med den samme gin blot med få ændringer i valget af ”tilbehør”. A true lovestory var skabt :)

Denne side er dedikeret til alle jer, der – ligesom vi gjorde engang – står og tænker: ”ok – hvordan HULEN finder jeg ud af, hvilken gin skal jeg købe og hvilken tonic passer til”. Den er dedikeret til alle jer, der tager næste skridt og vil eksperimentere med lidt mere eksotiske mærker eller kaste jeg ud i andre tyder garniture end den klassiske citron. Den er dedikeret til alle jer, der gerne vil nørde igennem og drøfte, hvordan man selv laver sin tonicvand, laver den perfekte isklump eller sammenligne gadget erfaringer…

Uanset hvor du er i ”rejsen”, så håber vi at du vil dele dine erfaringer – store som små - at du vil kommentere vores indlæg og komme med ideer og hjælpe os med at komme længere i denne forunderlige verden af Gin!

Du finder os på Instagram, på Facebook og her på hjemmesiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende os en besked via kontaktformularen, ligesom du er velkommen til at kontakte os på telefon – Henrik: 2240 9430 eller Hans Henrik: 5077 0151

God fornøjelse med siden! Vi håber at du vil nyde at læse den - vi har i hvert fald nydt at lave siden og i endnu højere grad nydt at teste alle disse skønne og forunderlige varianter af Gin!

/Henrik & Hans Henrik

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares