Sådan laver du den perfekte Gin & Tonic
Det er nok det spørgsmål, vi oftest får: Hvordan laver man den perfekte Gin & Tonic? Og svaret er heldigvis simpelt - og ALLE kan gøre det, uden brug af smarte tricks, dyrt eller avanceret udstyr.
Det er nok det spørgsmål, vi oftest får: Hvordan laver man den perfekte Gin & Tonic? Og svaret er heldigvis simpelt - og ALLE kan gøre det, uden brug af smarte tricks, dyrt eller avanceret udstyr.
Sommeren er over os, med varme aftener på terrassen, gløder i grillen og isterninger i glasset! Men hvilke ginner skal man så forkæle sig selv og sine bedste venner med, på disse varme sommeraftener? Det har vi et rigtig godt bud på, i linierne herunder!
For de 2 stiftere af Njord Gin, Troels og Lars Toke, har Gin altid været et spørgsmål om at lege med råvarerne. Og som de fleste i branchen, så var det netop det de gjorde hjemme på køkkenbordet, efter de havde mødt hinanden på universitet - og derfra har tingene virkelig taget fart.
Har du lyst til, at smage Gin som du formentlig aldrig har smagt det før - så læs med her, hvor vi præsenterer Wölffer Estate Vineyard Gin - som du kan smage som månedens G&T i hele Februar 2018, hos Papa Bird i Kødbyen, samt The Bird & The Churchkey på Gammel Strand i København.
Italienerne har virkelig markeret sig, på Gin fronten det sidste stykke tid, med rigtig mange nye lækre Ginner, og vi har været så heldige, at få en af de ny ekstra spændende Ginner, nemlig GINEPRAIO GIN.
Gintossen KNUSELSKER som bekendt Dansk Gin, og var derfor lykkelige da vi i begyndelsen af Januar 2018, var så heldige at blive inviteret en tur på Radius Distillery i Måløv, hvor vi tilbragte et par rigtig hyggelige timer, sammen med Master Distiller Kristian Larsen og destilleriets ualmindelig flotte Müller Pot Still.
En Bramble er en cocktailklassiker, som du altså er nødt til at checke ud - ellers går du glip af noget stort...!
Den er heldigvis simpel at lave, og behøver ikke at kræve den store forberedelse. Men - hvis du vil helt op i himmeriget, så skal du dog alligevel starte et par dage eller 3, før du skal servere den :)