Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Lav din egen sukkerlage/sirup

Det her, er formentlig den letteste opskrift, du nogensinde har kastet dig ud i - men ikke desto mindre, én af de oftest benyttede og mest u-undværlige, når du skal lave cocktails.

Tidsforbrug: 5 - 10 min.

Listen over ingredienser, er meget kort:

2 dele (rør)sukker - meget gerne økologisk
1 del vand

Smid begge dele i en lille gryde, og bring det i kog, uden at varme det for hårdt op, så sukkeret skifter farve eller bliver brunet. Rør gerne stille og rolig med et piskeris. Efter et par minutter, tages gryden af blusset og skal nu bare køles af.

Tip: Du skal IKKE koge siruppen ind, så den får en halvtyk konsistens mens den er varm, da den bliver endnu tykkere i konsistensen, når den køler af. Og hvis den bliver for tyk, bliver den svær at røre eller shake ud, når den kommer ned sammen med isen i din shaker eller drink. Så hellere lidt for tynd end for tyk!

Efter afkøling - evt. mens den er lun, men ikke brændende varm, kan du hælde den på en lille flaske eller kande med låg (skold evt. flaskens inderside & låget under kogende vand), og stille den i køleskabet, hvor den kan holde ca. 1 md.


Seneste fra Instagram

Kommende Gin events

19 Jun
Martini Dag
19.06.2019

Allerede i den første James Bond bog af Ian Flemming –

...
24 Jun
Negroni uge
24.06.2019 - 30.06.2019

I år er et helt speciel år for Negroni’en – det er nemlig 100

...
11 Jul
Mojito Dag
11.07.2019

Definitionen på en traditionel Mojito er: En Cocktail

...
30 Aug
Fever-Tree Gin & Tonic Festival
30.08.2019 - 31.08.2019

Fever-Tree afholder igen i år Danmarks hyggeligste

...
28 Sep

Allerede nu, har Brøndeslev Gin Festival offentliggjort

...

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares