Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Danske Gin og Ginmagere

Gintossen KNUSELSKER alt det, der sker med gin rundt om i Danmark – alle de små og store destillerier, som kaster deres viden, entusiasme og kærlighed ind for at udvikle helt nye ginner, som alle vi andre så kan nyde i fulde drag!

Resultatet af disse anstrengelser fra alle egne af Danmark, kan du læse meget mere om i denne smukke bog, ”Danske Gin og Ginmagere” af Christian Vendelboe. Her får du bl.a. historien om gin, en detaljeret beskrivelse af de danske gin perler og en lang række opskrifter på gode GT’ere og cocktails, som er tilpasset hver enkelt gin.

Hvis du - eller en du kender - interesserer sig bare en smule for gin, så er dette bogen! Den får vores varmeste anbefalinger som julegave, mandelgave, værtsgave, fødselsdagsgave eller bare som en forkælelse til dig selv.

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.