Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Danske Gin og Ginmagere

Gintossen KNUSELSKER alt det, der sker med gin rundt om i Danmark – alle de små og store destillerier, som kaster deres viden, entusiasme og kærlighed ind for at udvikle helt nye ginner, som alle vi andre så kan nyde i fulde drag!

Resultatet af disse anstrengelser fra alle egne af Danmark, kan du læse meget mere om i denne smukke bog, ”Danske Gin og Ginmagere” af Christian Vendelboe. Her får du bl.a. historien om gin, en detaljeret beskrivelse af de danske gin perler og en lang række opskrifter på gode GT’ere og cocktails, som er tilpasset hver enkelt gin.

Hvis du - eller en du kender - interesserer sig bare en smule for gin, så er dette bogen! Den får vores varmeste anbefalinger som julegave, mandelgave, værtsgave, fødselsdagsgave eller bare som en forkælelse til dig selv.


Seneste fra Instagram

Kommende Gin events

19 Jun
Martini Dag
19.06.2019

Allerede i den første James Bond bog af Ian Flemming –

...
24 Jun
Negroni uge
24.06.2019 - 30.06.2019

I år er et helt speciel år for Negroni’en – det er nemlig 100

...
11 Jul
Mojito Dag
11.07.2019

Definitionen på en traditionel Mojito er: En Cocktail

...
30 Aug
Fever-Tree Gin & Tonic Festival
30.08.2019 - 31.08.2019

Fever-Tree afholder igen i år Danmarks hyggeligste

...
28 Sep

Allerede nu, har Brøndeslev Gin Festival offentliggjort

...

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares