Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Apple & Gin Efterårscocktail

Efteråret er jo æblernes højtid og hvorfor ikke udnytte dette med en Apple & Gin Autumn Cocktail !!! Vi lover dig at du bliver yderst populær hos dine gæster - og så er den let at lave!!!

Kombinationen af en let syrlighed fra æblecider og lime, sødmen fra den hjemmelavede honning sirup, den krydrede kanel og et strejf af frisk timian ser ikke bare godt ud - den smager ganske enkelt himmelsk! Mængden af kanel afgør, hvor meget du vil tænke på jul, men æbler og kanel har altid været en sikker vinder...og det er det også her!


Til denne cocktail skal du bruge

5 cl gin (vi brugte denne gang skotske Caorunn)
5 cl æblecider
2,5 cl honningsirup (lige dele vand og flydende honning varmes op i en gryde til al honning er opløst - køles herefter)
1,5 cl limesaft

...en smule stødt kanel, en frisk kvist timian og en splash danskvand, så den ikke bliver alt for kraftig. Rystes i din shaker med is - smag til og justér så den smage dig - og hæld den i et glas fyldt om med knust is og små æblestave. Væk lige timian'en til live ved at give den et par slag - så får du fuld valuta på duftfronten. Og lad være med at at servere denne cocktail med sugerør, da duften af timian er en væsentlig del af helheden!!! Duften af æblerne, den friske timian og kanel er et dejligt forvarsel om, hvad der venter dig: En skøn efterårsoplevelse (eller en forvarsel på julens komme hvis du har været gavmild med kanel - så er du "advaret")

Rigtig god fornøjelse!


Seneste fra Instagram

Kommende Gin events

19 Jun
Martini Dag
19.06.2019

Allerede i den første James Bond bog af Ian Flemming –

...
24 Jun
Negroni uge
24.06.2019 - 30.06.2019

I år er et helt speciel år for Negroni’en – det er nemlig 100

...
11 Jul
Mojito Dag
11.07.2019

Definitionen på en traditionel Mojito er: En Cocktail

...
30 Aug
Fever-Tree Gin & Tonic Festival
30.08.2019 - 31.08.2019

Fever-Tree afholder igen i år Danmarks hyggeligste

...
28 Sep

Allerede nu, har Brøndeslev Gin Festival offentliggjort

...

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares