fbpx
 
Follow Gintossen on Facebook
Follow Gintossen on Instagram
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Chokolade cocktail... helt uden chokolade...

Lad dine gæster gætte, hvad der er i cocktailen - gætter de også på chokolade er der en rigtig god grund til dette... også selvom der slet ikke er chokolade i !

Vild med fyldte chokolader? Så kunne Sublime Moment cocktailen være lige noget for dig! Ved at blande gin, vanilje sukkersirup og rød grapesaft, får man tydelige noter af chokolade – helt uden anvendelse af chokolade! Gin Professor Sam Carter fra Bombay Sapphire kalder det ”Transmorgrification” (direkte oversat: omdannelsesproces) og er den proces der sker, når sammensatte ingredienser danner smagen af en helt ny ingrediens. Drinken er sød og dejlig frisk og temmelig intens. Du kan evt. give den et lille splash vand, hvis du vil tone intensiteten lidt ned.

Prøv den og se om du er enig – om ikke andet er det en god undskyldning for at lave en dejlig Gin cocktail og få noget sjovt at snakke med sine gæster om!

 

 

Du skal bruge:

5 cl gin - f.eks. Bombay Sapphire
2,5 cl. friskpresset rød grapejuice
1,5 cl. vanilje sukkersirup

Hæld 5 cl gin, 2,5 friskpresset rød grape juice og 1,5 cl vanilje sukkerlage i din shaker – tilsæt masser af is – ryst 20-25 sekunder til den er iskold og hæld den igennem din strainer/si direkte i et afkølet cocktailglas. Vanilje sukkersirup er super let at lave: Hæld 250 g hvid sukker sammen med 2,5 dl vand og en vaniljestang, som du har flækket og skrabet vaniljekornene ud af og kommet i gryden. Kog blandingen og rør forsigtigt til sukkeret er opløst og tilsæt yderligere 250g hvid sukker. Kog i alt i ca. 3-5 minutter og lad det stå og trække i 3 timer, så vaniljen virkelig giver smag. Hæld det igennem en si og du er klar til at lave din Sublime Moment!


Seneste fra Instagram

Kommende Gin events

9 apr
Gin & Tonic Dag
Dato 09.04.2024

Selvfølgelig skal vi fejre Gin & Tonic’en!

Ifølge kalenderen,...

Læs mere
13 maj
World Cocktail Dag
Dato 13.05.2024

World Cocktail Day er, som navnet indikerer, en...

Læs mere
11 jul
Mojito Dag
Dato 11.07.2024

Definitionen på en traditionel Mojito er: En Cocktail...

Læs mere
19 okt

Selvfølgelig skal vi fejre Gin & Tonic’en!

I følge kalenderen,...

Læs mere
1 jan
Bloody Mary Dag
Dato 01.01.2025

1. januar er ofte en ”reparationsdag”, hvor man måske...

Læs mere

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares