fbpx
 
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Shadow
Slider

Sådan laver du en perfekt Bramble

En Bramble er en cocktailklassiker, som du altså er nødt til at checke ud - ellers går du glip af noget stort...!

Den er heldigvis simpel at lave, og behøver ikke at kræve den store forberedelse. Men - hvis du vil helt op i himmeriget, så skal du dog alligevel starte et par dage eller 3, før du skal servere den :)

Hovedelementerne i en Bramble, er Gin, Citron, Sukkersirup & hovedattraktionen - Brombærlikør, også kaldet Creme de Mure. Og det er sidstnævnte som kan gøre den helt store forskel, hvis du vil en tur helt op til himlens porte, da de købte versioner af Creme de Mure ofte mangler lidt "umpf" ifht. hvis du laver den selv. Og det er heldigvis ikke svært, som du kan se i vores artikel om hvordan du laver Creme de Mure - du skal bare starte 3 dage inden den skal serveres, og stille den i et skab hvor den så passer sig selv.

Når du har alle ting klar, tager det ikke lang tid at samle i glasset.

Til hver cocktail, skal du bruge:
4½ cl Gin - evt. en Daffys Gin, som har lidt mynte i udtrykket. Andre Ginner uden det store enebæraftryk, kan også sagtens bruges - fx. Malfy con Limone er dejlig i en Bramble.
2½ cl sukkersirup
1½ cl citronsaft
2½ cl Creme de Mure
Knust is i et ca. 30 cl lowball glas
4-5 stykker is til shakeren
Et par brombær og evt. en kvist mynte til pynt

Sådan gør du:
Hæld is, gin, sukkersirup & citronsaft i shakeren og ryst i 20-25, sek til det er iskoldt!
Fyld et lowball glas helt op med knust is, og si indholdet fra shakeren over isen.
Hæld Creme de Mure over og pynt med brombær & mynten.

Enjoy

Seneste fra Instagram

Vi bruger & anbefaler

som har nogle fantastiske krydderier, der både dufter & smager af noget - dyrket bæredygtigt, og meget velegnede til Gin & Tonics samt andre drinks....!

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares