fbpx
 

Gin & Tonic smagning eller workshop

Gin & Tonic smagninger med Gintossen

Har din virksomhed eller gruppe med min. 15 personer lyst til at afholde en smagning, hvor Gin & Tonic er omdrejningspunktet? Så kan Gintossen sagtens hjælpe med det, da vi naturligvis også holder smagninger.

Vi afholder smagninger for Gin entusiaster, firmafester, kunde- eller salgsmøder, personaleforeninger, klubber, fødselarer og meget andet.

Vi kan tilrettelægge smagningen som i ønsker, men et udgangspunkt kunne være som beskrevet herunder:

  • Vi kommer ud til jer - enten privat eller i jeres virksomhed, og medbringer selv alle glas, gin, tonic, garnish, is med mere. 
  • Vi laver 5 forskellige Gin & Tonic serveringer, hvor vi har kreeret en perfekt servering, så Gin + Tonic & Garniture passer perfekt sammen.
  • Vi fortæller undervejs om emner som Ginnens historie, hvordan man laver Gin, Tonic'ens historie, hvordan kan parrer Ginnen med den perfekte Tonic, hvordan man vælger garnish & naturligvis om de enkelte serveringer.
  • Hvis vi har adgang til en projektor & lærred/væg, vil det være perfekt til visning af præsentation undervejs.
  • Foreslået varighed for arrangement som ovenstående 2 - 2½ time.

Vi kan naturligvis arrangere flere serveringer, afsætte mere tid og fortælle endnu mere - men ovenstående plejer at være passende for de fleste. Er der specifikke ønsker til hvilke Ginner vi skal servere, kan vi naturligvis også tage en snak om det.

Prisen afhænger naturligvis af evt. specifikke ønsker & krav, men tager man udgangspunkt i ovenstående beskrivelse afholdt i København og omegn, plejer vi at kunne gøre det for omkring kr. 240,- ex. moms (kr. 300,- inkl. moms) pr. person ved min. 15 personer.

Ønsker i at vi afholder smagningen på et destilleri, så har vi også muligheder for at arrangere det, og tage udgangspunkt i det specifikke destilleri's produkter. Det kunne f.eks. være på Stone Grange Distillery i Fredensborg, som står bag de lækre ELG Gin hvor vi kan tilbyde smagningen for op til 30 personer.

Lad os høre lidt om, hvad I ønsker

Alle felter markeret med * skal udfyldes, for at du kan sende formularen.

Indtast dit navn

Indtast adresse

Indtast postnummer & by

Indtast emailadresse

Indtast telefonnummer

Invalid Input

Vælg hvor smagningen skal afholdes

Fortæl os, hvor mange personer smagningen skal afholdes for.

Invalid Input

Invalid Input


Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.

0
Shares
0
Shares