fbpx
 

Bloody Mary Dag

Kalender
Gin Calendar - International events
Dato
01.01.2026
Forfatter
Gintossen

Beskrivelse

1. januar er ofte en ”reparationsdag”, hvor man måske begynder at ærgre sig over, at man blev lidt for glad for nattens French75, GT’ere og andre sjove drinks. Hvis man tror på at ”man skal rejse sig ved det træ man er faldet”, så er en Bloody Mary en mulighed, der ligger lige til højrebenet.

Gintossen fik i 2018 serveret en Red Snapper (som en Bloody Mary med gin hedder), hvor Butchers Gin var anvendt. Det kan godt være at en Red Snapper er en god ide, meeeen vi tvivler på at denne kombination er noget, du skal gå med den 1. januar. Hvis du ikke kender Butchers Gin, så er det en gin, hvor et kæmpe stykke modnet Ribeye Steak, har ligget og macereret i alkoholen 3 dage og herefter blevet destilleret med en masse andre botanicals.

Next series events

The series of events starts on 01.01.2020 and ends on 01.01.2030.

Om indholdet på gintossen.dk

Creative Commons licensAlt indhold på denne hjemmeside, er licenseret under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel 4.0 International Licens. Det betyder, at du må bruge indholdet alt det du vil, blot du altid husker at kreditere os med navn & link, og IKKE bruger indholdet i kommercielt øjemed.