fbpx

ROGN Caviar Gin & Baerii Caviar

Har du nogensinde prøvet at drikke Gin sammen med skaldyr, muslinger eller østers? Hvis du har, så vil du formentlig genkende vores begejstring, når vi hæver armene højt over hovedet i ren & skær fryd over, hvor godt det hænger sammen.

Wild Botanicals Gin

Da ejer & Master Distiller Henrik Nerst fra Wild Distillery Bornholm, spurgte GINTOSSEN om vi ikke havde lyst til at komme over og se på, hvad han gik og syslede med, kunne vi selvfølgelig ikke takke nej. Men vi var slet ikke forberedt på, hvor langt Henrik er gået, for at realisere det eventyr, han har bevæget sig ud på, i jagten på den perfekte Gin.

Plymouth Mr. Kings Gin

I en verden, hvor Gin har en tendens til at blive mere og mere kompliceret, var det en fornøjelse, pludselig at stå til ansigt med noget, der er så simpelt, så rent og så delikat, som en Gin med 2 botanicals. Ja, du læste rigtigt - 2!!! Læs hvordan 2 helt enkle botanicals, blæste Gintossen omkuld og hvordan disse to ingredienser fik Gintossen til at udnævne ginnen til en af de mest interessante ginner i 2019!

Så er det blevet tid til endnu et indlæg af vores gode ven Familiefaren fra ”Mad & Monopolet”. Han er blevet lidt af en ekspert i det med sammensætning af mad og gin. I dette indlæg kigger han på ELG Gin, som vi selv holder utrolig meget af. Destilleriet ligger tæt ved Fredensborg og laver noget ustyrligt lækker Gin, som har vundet flere priser end vi kan tælle. Denne ret fungerer perfekt i sensommeren, men er du typen som bliver lidt deprimeret her i efteråret, hvor mørket lægger sig over Danmark, så fungerer den bestemt også.

Beefeater_GT

I denne tid – som af mange kaldes for den moderne Gin Craze – så er der en tendens til, at mange tror eller mener, at al god Gin koster rigtig mange penge. Faktisk så sker det ikke sjældent, at vi mødes med kommentarer om, at Gin enten er alt for dyrt, eller endnu værre – at billig Gin ikke smager godt…! Og det vil vi gerne lige slå et slag for, da vi mener det overhovedet ikke er korrekt! Det skal naturligvis ikke forstås således, at det kun er billig Gin der er godt – for der findes naturligvis rigtig mange supergode Ginner, som også koster en solid mønt. Men dermed ikke sagt, at billige ginner pr. definition er dårlige – giver det mening?