fbpx

mm-schackenborg_1000x739

Julen er over os, med al sin magt, hygge og magi – men måske savner du et alternativ til den sædvanlige kraftige rødvinsbaserede gløgg, du har serveret de sidste mange år? Eller også synes du bare, at den er så kraftig, at du efterlades med en dundrende hovedpine, som slet ikke stod mål med den smule rødvin & varm vodka du fik serveret i glasset? Eller måske er du blev så fanatisk, at du – som Gintossen – bare ikke kan drikke alkohol uden smag af enebær?
Uanset årsagen, så skal du lige rette dig i stolen, og læse videre – for løsningen ligger lige nede ad siden her.

 

kongsgaard_raw_gin_1000x1000

Er du også én af dem – ligesom os hos Gintossen – der synes, at en Gin & Tonic skal smage af forår, når den drikkes i april, af sommer i august og af Jul i december? Well – så er der her 4 ualmindeligt gode bud på, hvordan dine Gin & Tonics skal se ud de næste par måneder – og nåh ja, de kan nok også udfylde opgaven, når du har brug for at få nerverne i ro igen, på bagsiden af julen og et godt stykke ind i det nye år.

elg-ginnerx6_1000x1000

Vi har i en tidligere artikel, strejfet én af ginnerne fra Stone Grange Distillery i Fredensborg, nemlig ELG Gin No. 0. Og da det generelt er nogle af de ginner, vi oftest får spørgsmål om, må det være på sin plads, at trævle dem igennem så vi lige kan få styr på, hvordan de skal skæres. Hvis du gør det rigtigt, bliver du nemlig belønnet med nogle af de mest fantastiske Gin & Tonics og cocktails, du kan forestille dig – og hvis du er heldig kan alle 6 ginner også blive dine kvit og frit, hvis du læser dette lige efter artiklen er publiceret….! Frister det? Så læs med her…..!

Her er historien om Monkey 47 – den gin, der startede det hele for Gintossen! Det var lige præcis den gin, der gav os, vores største ”wauw” oplevelse efter stort set kun at have drukket Gordons & Schweppes, når det var Gin & Tonic tid. Så denne gin ligger os ekstra meget på hjertet. Her er historien bag ginnen – en historie om 1 abe, 2 tyskere og en hulens masse botanicals… og et par Gintossers ”Bucket list” tur til de hellige gin haller i Schwarzwald!

Et udvalg af Njord Ginner

Hos Gintossen er vi meget privilegerede, når det kommer til at smage nye ginner. Vi har i vores tid smagt mange – rigtig mange – og som det ser ud lige nu, så stopper det ikke foreløbig med introduktionen af nye varianter. Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi i Danmark egentlig klarer os i forhold til de udenlandske – om vi overhovedet kan være med, når store producenter og kendte destilleriområder folder sig ud. Til det må vi bare sige JA!!!